CELEBRA EL TEU ESDEVENIMENT A LA FÀBRICA MORITZ BARCELONA

LES NOSTRES SALES

Celebra el teu esdeveniment a la fàbrica de

la primera cervesa de Barcelona

A més de la cerveseria, també tenim espais perquè puguis organitzar el teu acte. Hi ha algun lloc millor que una espectacular fàbrica de cervesa per celebrar-lo?

A continuació t’ensenyem les diferents opcions amb què compta la Fàbrica Moritz Barcelona.

Sala de tancs

No, no es diu així per casualitat, aquesta és la sala on emmagatzemem l’aigua amb la qual elaborem la cervesa a la Fàbrica Moritz Barcelona. Un espai diàfan a la planta principal ple d’història i tradició, visibles sobretot amb l’antic muntacàrregues i l’escala de cargol originals, que eren l’únic accés dels treballadors al soterrani i a les sales on es guardava i fermentava la cervesa.

Disposa d’una cortina que insonoritza i permet privatitzar totalment la sala per organitzar qualsevol tipus d’acte i gaudir de llum natural.

MIDA: 150 M2
CAPACITAT
Teatre
100 pax
Escola
50 pax
Banquet
120 pax
Còctel
130 pax
Imperial
40 pax

Sala 39

Situada al soterrani del número 39 de la Fàbrica Moritz Barcelona, la Sala 39 és un espai singular on viure una experiència irrepetible. Una sala plena d’història que, al segle xix, albergava els vells cellers de fermentació de l’antiga fàbrica de cerveses Moritz.

És una sala privada que permet acollir actes de tota mena amb possibilitat de tematitzar-ne la il·luminació. Disposa d’una tarima regulable en alçària, que es converteix en una gran barra de beguda central, a més d’un equip complet de so i audiovisual.

MIDA: 270 M2
CAPACITAT
Teatre
190 pax
Escola
90 pax
Banquet
200 pax
Còctel
320 pax

Sala Brasserie

La sala Brasserie, en francès cerveseria i apta per a qualsevol classe d’acte, és la sala més representativa de l’arquitecte Jean Nouvel. La història i la modernitat es fusionen a la perfecció. Les dues piràmides de mirall simètriques situades al centre de la sala són les autèntiques protagonistes, i permeten observar, des de l’interior, el cel de Barcelona.

A més, es tracta d’un espai únic que encara conserva l’antic pou d’aigua de la fàbrica. Es troba a la planta baixa de l’edifici davant la sala de fermentació, des d’on es poden observar els fermentadors de la microcerveseria i com elaborem la cervesa diàriament.

MIDA: 150 M2
CAPACITAT
Teatre
50 pax
Escola
30 pax
Banquet
120 pax
Còctel
230 pax
Imperial
40 pax

Sala Louis Moritz

La sala Louis Moritz et transporta a una altra època. Louis Moritz, el nostre “pare”, vivia al principal de la Fàbrica Moritz, i aquest espai era el seu menjador. Actualment permet organitzar qualsevol classe d’acte en un espai que combina a la perfecció tradició i modernitat, un ambient únic en el qual es poden observar els frescos originals que van ser recuperats i que són visibles i decoratius.

Formada per dos espaiosos salons separats per portes corredisses, es pot utilitzar amb els dos espais junts o bé per separat. Està dotada, a més, d’una cuina totalment equipada que permet fer-hi cuina en viu.

MIDA: 74 M2
CAPACITAT
Teatre
76 pax
Escola
36 pax
Banquet
50 pax
Còctel
60 pax
Imperial
40 pax

Sala Barrileria

La sala barrileria és també un espai ple d’història. I és que era en aquesta sala on s’omplien els barrils de cervesa de l’antiga fàbrica, que es carregaven als carros de cavalls que repartien Moritz per tota la ciutat. Annexa a la Moritz Store i a peu de carrer, avui és una sala diàfana i polivalent on es poden celebrar diversos actes.

MIDA: 74 M2
CAPACITAT
Teatre
76 pax
Escola
36 pax
Banquet
50 pax
Còctel
60 pax
Imperial
40 pax

Formulari de Contacte

Vols celebrar el teu esdeveniment a la Fàbrica Moritz Barcelona? Omple el formulari següent i contactarem amb tu.

Contacte

No estem ara mateix. Però ens pot enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

0

Comença a escriure i prem Enter per buscar