CONEIX ELS RACONS DE LA FÀBRICA MORITZ BARCELONA

GAUDEIX DELS NOSTRES EXPERIENCIAS

Visites i tasts

Màster Tast

Tots els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges hem preparat una sessió en que coneixeràs tots els racons de la Fàbrica Moritz Barcelona, l’espai on es va començar a elaborar la primera cervesa de Barcelona i on més de 160 anys després seguim fent-ho; visitaràs la microcerveseria al soterrani i de la mà d’un expert cerveser tastaràs les nostres varietats. A més, com a record t’emportaràs a casa la caixa del Màster Tast perquè recordis l’experiència.

TALLER DE TIRATGE DE CERVESA

Tan important com una bona cervesa és saber tirar-la. Aconseguir aquells dos dits d’escuma, que no perdi el gas i que mantingui l’aparença perfecta. Doncs a la Fàbrica Moritz Barcelona som uns experts, portem tirant canyes des de 1856, i volem compartir els nostres coneixements amb tu. Per això hem organitzat un curs de tiratge de cervesa. Així, a més de servir la canya perfecta et podràs tirar el rotllo amb els amics a totes les festes.

sin-nombre
cata-moritz

MENÚ MARIDATGE

Hi ha combinacions que no fallen i la gastronomia i cervesa és una d’elles, oi? Com ens agrada assaborir els nostres plats favorits mentre els combinem amb la cervesa perfecta!

Doncs per posar-t’ho fàcil hem preparat un cop al mes una sessió de maridatge a la barrileria de la Fàbrica Moritz Barcelona guiades pel nostre Beer Sommelier, Octavi.

Contacte

No estem ara mateix. Però ens pot enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

0

Comença a escriure i prem Enter per buscar