CONEIX ELS RACONS DE LA FÀBRICA MORITZ BARCELONA

GAUDEIX DELS NOSTRES EXPERIENCIAS

Visites i tasts

Màster Tast

Tots els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges hem preparat una sessió en que coneixeràs tots els racons de la Fàbrica Moritz Barcelona, l’espai on es va començar a elaborar la primera cervesa de Barcelona i on més de 160 anys després seguim fent-ho; visitaràs la microcerveseria al soterrani i de la mà d’un expert cerveser tastaràs les nostres varietats. A més, com a record t’emportaràs a casa la caixa del Màster Tast perquè recordis l’experiència.

Tast d’aquí

Tast d’aquí, de les artesanes! Una sessió de tast en la qual convidem a una cervesa artesana “d’aquí” i al seu mestre cerveser perquè ens expliqui de primera mà la seva cervesa. L’ocasió perfecta per a conèixer tots els seus secrets i, per descomptat, de provar varis dels seus estils!

sin-nombre
cata-moritz

Tast d’estils

Arriben a la Fàbrica Moritz els tastos més cervesers! Una sessió de tast en la que el nostre mestre cerveser presentarà un estil de cervesa Moritz i tres cerveses convidades del mateix estil. Una experiència que et permetrà conèixer la història i característiques pròpies de cada estil i, per suposat, provar i explorar nous sabors!

Fes la Teva Pròpia Moritz

Ja has visitat la nostra fàbrica i des que vas sortir per la porta que notes un buit existencial a la teva vida. No pateixis, tenim la solució: vine a fer cervesa!

A partir d’ara pots venir a la Fàbrica Moritz Barcelona a fer la teva cervesa Moritz. Sabem que pots comprar-la al supermercat, però és molt més original que vinguis a elaborar-la al mateix lloc on va néixer l’any 1856.

Hem preparat una sessió mensual on coneixeràs el procés d’elaboració i on seràs l’encarregat de fer-ho tot, des de la molta i la maceració de la malta, fins a la fermentació i tot amb un objectiu ben clar: que facis la teva Moritz. Ah, i no pateixis, que tindràs l’ajuda d’un expert cerveser!

taller

Comença a escriure i prem Enter per buscar